kavlak-izmir-tulum-peyniri.jpg

Kavlak İzmir Tulum Peyniri

49,90 ₺ KDV Dahil
Ürün Kodu: #TDR221
Stok Durumu: Mevcut
service

50 TL Üzeri Ücretsiz Kargo

service

Kapıda Ödeme

service

Aynı Gün Kargo

service

Doğal Ürünler

Ürün Detayları

İZMİR TULUM PEYNİRİ

 
 

KAVLAK İZMİR TULUM PEYNİRİ 1 KG

 Ürün Kodu : TDR221
 Ürün Adı : Kavlak İzmir Tulum Peyniri 1 KG

1 Adet Kavlak İzmir Tulum Peyniri 1 KG : 49,90 TL ÜSTELİK ÜCRETSİZ KARGO!

ÖZEL SOĞUTMALI KARGO İLE ÜRÜN BOZULMADAN GÖNDERİM SAĞLIYORUZ!

• Hazırlanan süt eski usul tülbent ile süzülerek hazırlanır. 30sıcakta kaynatılan süt mayalanır. 1 kg peynir elde etmek için 5 litre süt kullanılmaktadır. Mayalama sıcaklığı ve süresi her peynirde farklı olduğu gibi tulum peynirinde de faklıdır. Geleneksel olarak üretilen peynir de koyun sütünün yanında az miktarda keçi sütü peyniri de vardır. Mayalama sıcaklığı hava ve iklim koşullarına göre farklı sıcaklıklarda mayalanmaktadır. Soğuk havalarda 27o – 41o arasında olurken yazın sıcak havalarda 28o – 30o arasında olmaktadır. Kaynatılarak mayalanan peynirler kepçeler ile toplanarak kalıplara doldurulmaktadır. Dinlendirilmeye alınan peynirler 1 gün dinlendirilir.
Hazırlanan peynir özel olarak hazırlanan tulumların içerisine yerleştirilir. Hava almasını önleyecek şekilde hazırlanan tulumların içerisinde peynirler olgunlaşma ve bekleme zamanına alınır. 2 ay civarındaki süre boyunca bekleyen ve olgunlaşan peynirler hazırlanır. Tüketime hazır hale gelen peynirler üreticiden sizlere ulaşır.
 

Tulum peynirinin 100gr’ındaki besin değerleri:
Protein: 26,0 gr
Yağ: 14,7 gr
Karbonhidrat: 3,3 gr
Kalori: 257 kcal

 Kavlak Zeytin olarak sizlere en güzel ve en doğal ürünleri sunmak için her ürünü sizin için araştırıp en kalitelisini ve en iyisini sunuyoruz. Size güvenle tüketmesi kalıyor.

ÜRÜNLERİM NASIL GÖNDERİLİYOR?

Süt ve süt ürünlerini özel ısı izolasyonu sağlayan koruyucu ambalajlara koyuyoruz. Kırılabilecek veya hasar görebilecek ürünleri ise kırılmayı önleyici ambalajlara sarıyoruz. Önlemlere rağmen paketlemede karşılaştığınız sorunları siparis@kavlak.com.tr adresinden veya iletişim numaramız 444 68 80 'i arayarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
 

SAKLAMA KOŞULLARI

• Ürünlerimizi teslim aldıktan hemen sonra 4 derecede en az 3 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ediyoruz.
• Peynirin bulunduğu kabın havası mutlaka alınmalıdır.
• Naylon poşetlerde saklanmamalıdır.
• Peynir yüzeyinde kontamine küf oluşursa ılık suda yıkayıp kuruladıktan sonra saklama koşullarına uyularak muhafaza edilmeye devam edilir.
 
Çok İyi (0)
% 0
İyi (0)
% 0
İdare Eder (0)
% 0
Kötü (0)
% 0
Çok Kötü (0)
% 0

0,0 Puan

0 kişi puan verdi


Bu ürüne daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

Yorum ve Puan verebilmeniz için GİRİŞ yapmanız gerekiyor.