8154322d-9a3c-4412-861c-305f952809c9
200 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
200 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo
Sipariş Hattı 444 68 80
Şarkuteri Kavlak Trakya Kaşar Peyniri 1 kg
Ürün Kodu: 314
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
kavlak-trakya-kasar-peyniri-1-kg
Kavlak Trakya Kaşar Peyniri 1 kg
Ürün Kodu: 314
109,90TL

TRAKYA KAŞAR PEYNİRİ

Taze toplanan ve hazırlanan süt hayvanların en verimli olduğu zamanda toplanır. Mayıs ayında üretimine başlanır ve Temmuz ayına kadar üretimi devam eder.  Hazırlanan süt makineler yardımı ile içindeki bakterilerden arındırılır ve üretime hazır hale getirilir. Trakya Eski Kaşarı üretiminde gerekli olan saf süt, doğal peynir mayası (Şirdan mayası) ve deniz tuzu hazırlanır ve üretimine başlanır. Doğal olarak el işçiliği ile gün doğumundan gün batımına kadar yoğrularak hazırlanır. 1Kg Eski Kaşar peyniri elde etmek için yaklaşık olarak 10 - 12 Litre süte ihtiyaç vardır.
Kalıplar halinde hazırlanan kaşar peyniri özel soğutucularda 6 ay gibi bir süre bekletilerek lezzetini ve tadını alması beklenir. Dışındaki kabuğu ile beraber içindeki lezzeti tattıktan sonra üretimi için büyük çaba sarf edilen peynirin tadına bayılacak ve sofralarınızdan eksik etmeyeceksiniz.
Kavlak Zeytin olarak sizlere en güzel ve en doğal ürünleri sunmak için her ürünü sizin için araştırıp en kalitelisini ve en iyisini sunuyoruz. Size güvenle tüketmesi kalıyor.
 

ÜRÜNLERİM NASIL GÖNDERİLİYOR?

Süt ve süt ürünlerini özel ısı izolasyonu sağlayan koruyucu ambalajlara koyuyoruz. Kırılabilecek veya hasar görebilecek ürünleri ise kırılmayı önleyici ambalajlara sarıyoruz. Önlemlere rağmen paketlemede karşılaştığınız sorunları siparis@kavlak.com.tr adresinden veya iletişim numaramız 444 68 80 'i arayarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
 

SAKLAMA KOŞULLARI

• Ürünlerimizi teslim aldıktan hemen sonra 4 derecede en az 3 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ediyoruz.
• Peynirin bulunduğu kabın havası mutlaka alınmalıdır.
• Naylon poşetlerde saklanmamalıdır.
• Peynir yüzeyinde kontamine küf oluşursa ılık suda yıkayıp kuruladıktan sonra saklama koşullarına uyularak muhafaza edilmeye devam edilir.
 

Özellikler
Ürün Hakkında Görüşleriniz
Beğenmedim Çok Beğendim