Kavlak Kahvaltısı

119,90 ₺ 155,60 ₺ KDV Dahil %22 İndirim
Ürün Kodu: #415
Stok Durumu: Mevcut
service

50 TL Üzeri Ücretsiz Kargo

service

Kapıda Ödeme

service

Aynı Gün Kargo

service

Doğal Ürünler

Ürün Detayları

KAVLAK KAHVALTI PAKETİ

 
 

KAVLAK KAHVALTI PAKETİ

 Ürün Kodu : 415
 Ürün Adı : Kavlak Kahvaltısı Paketi

1 Adet 1 Lt Gallone Cam Şişe İlk Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı : 59,90 TL
1 Adet 1 Kg Jumbo Siyah Zeytin : 37,90 TL
1 Adet 1 Kg Domat Çizik Yeşil Zeytin : 29,90 TL
1 Adet 500 gr Acuka : 15 TL
1 Adet 380 gr Çilek Reçeli : 12,90 TL

Tüm Bu Ürünler 155,60 TL yerine SADECE 119,90 TL

ÜSTELİK ÜCRETSİZ KARGO İLE KAPINIZA KADAR TESLİM!

 

• Asitlik Oranı En Çok % 0,8
"İlk Aşk İlk Hasat" serimizden, eşsiz ve yoğun yeşil zeytin tadına sahip bu özel ürün; Eylül - Ekim aylarında hasat döneminin ilk ve nadide tanelerinden, Marmara ve Körfez bölgesinin yetişkin zeytin yağaçlarından yeşil olarak toplanan zeytinlerin 15 - 20 °C 'de "Soğuk Sıkım" yöntemiyle işlenmesiyle elde edilir.
Rengi, sadece yeiş zeytinden sıkım yapılması nedeniyle koyu yeşilimsidir.
Filtre edilmediği için oldukça hoş bir nefaseti vardır. Bu nedenle kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz ve salatalarınız için ideal bir sızma zeytinyağıdır.
Taze köy ekmeği ve kekik ile kahvaltıların vazgeçilmez lezzetidir.
Zeytinyağının tadını ve kokusunu yoğun hissetmek isteyen müşterilerimiz için özenle ambalajlanmıştır.
6 °C 'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli ispatıdır.
Soğuk sıkım olması vitamin ve mineral kaybı yaşanmamasını sağlar.

 JUMBO Zeytin orta üstü iri taneli, ince kabuklu ve çekirdiği küçüktür.
 Dalından karardıktan sonra toplandığından doğal siyah haldedir.
 Hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan "Doğal Fermente" yöntemi ile olgunlaşır.

DOMAT YEŞİL ZEYTİN İri taneli Domat Tipi yeşil zeytinden yapılır.
• Sonbaharda rengi yeşil olarak toplanan İri taneli Domat yeşil zeytinler, çekirdekleri çıkarıldıktan sonra tatlanmaları için suyun içerisinde bekletilir ve 7 - 10 gün boyunca suyu her gün değiştirilir.
• Tatlanan yeşil zeytinler tuzlu salamura suyuna basılır. 2-2,5 ay bu suda bekletilen yeşil zeytinler limon tuzu ve doğal tuz ile hazırlanan özel salamurasında dinlendirilir. Çekirdeksiz yeşil zeytinler bu işlemden sonra kapya kırmızı biber ile doldurulur ve ambalajlanarak tüketime hazır hale getirilir.
• Domat tipinin özelliğinden dolayı çok lezzetli bir yeşil zeytin çeşididir.
• Özellikle sabah kahvaltılarında tüketilen yeşil zeytinin karaciğeri temizleme özelliği vardır.
• D vitaminini bol miktarda içerdiği için yeşil zeytin, metabolizma açısından çok önemlidir. Çocuklarda bünyenin gelişmesine katkı sağlar.

ACUKA İçerisinde ceviz ve fıstık parçacıkları, domates salçası, biber salçası ve çeşitli baharatlar bulunduran özel bir kahvaltılık sostur.

ÇİLEK REÇELİ 1. sınıf doğal meyveden ve 100 gr'da 45 gr meyve ile üretilmiştir.
• İçeriğinde boya ve koruyucu katkı maddesi içermez.

İLK HASAT SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİ

KONTİNÜ SİSTEM İLE SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİ

Günümüzde kullanımı en fazla zeytinyağı üretim sistemidir. Zeytinler bu sistemde, sırasıyla; temizleme, kırma, yoğurma(malaksasyon) ve yağının ayrıştırılması işlemlerinden el değmeden geçer.

Temizleme : Özellikle yağ kalitesi açısından ve kullanılan ekipmanların güvenliği için, zeytinlerin temizlenmesi çok önemlidir. Bunun için zeytinler önce, otomatik yıkama makinasında yıkanarak böcek, yaprak, dal, taş, toprak gibi unsurlardan arındırılır.

Kırma : Temizlenmiş zeytinler otomatik taşıyıcı ile kırıcıya taşınır. (klasik sistemlerde granitten yapılmış taş değirmenler kullanılmaktayken; Kontinü Sistemlerde, otomasyona elverişlilikleri nedeniyle metal kırıcılar kullanılır. Kırıcı, gelen zeytinleri hamur haline dönüştürür.

Yoğurma : Kırıcıdan gelen zeytin hamuru, malaksör denilen sisteminde, 15-20°C ısıda "en fazla" 90 dakika yoğurulur. Bu işlem yağın, hücrelerden ayrılmasını ve zeytin hamurunun, içerisinden zeytinyağının alınmasına olanak verecek bir kıvama gelmesini sağlar.

Yağın Ayrıştırılması : Zeytin hamuru ayrıştırma kıvamına geldikten sonra, malaksörden dekantöre iletilir. Dekantör, santrifüj tekniği ile bu hamur içindeki fazları (karasu), küspe (pirina) ve yağı ayrıştırır. Su ve pirina kendi depolarına gönderilir. çıkan zeytinyağı ise separatöre iletilir. Burada son işlem olarak, santrifüj ile zeytin partiküllerinden ayrıştırılıp süzülür.
Üretilen zeytinyağları, özel krom tanklara aktarılarak muhafaza edilir.


ZEYTİNYAĞININ FAYDALARI NELERDİR

• Kandaki kolesterol miktarını kontrol ederek damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olmaktadır. Kalp ve damar sağlığımıza olumlu etkisi bununla sınırlı değildir. Kötü kolesterol LDL’yi azaltırken, iyi kolesterol HDL’yi artırır.
• Zeytinyağı, tansiyonun kontrol altında tutulmasında da önemli bir rol oynamaktadır.
• Kan şekeri seviyesinin düşmesine yardım eder.
• Cocuk gelişiminde hayati önem taşıyan yağ asitlerini, Anne Sütüne eş miktarda içerir. Söz konusu yağ asitleri, çocukların kemiklerini güçlendirir. Anne karnında ve doğumdan sonra bebeğin beyninin olduğu kadar, genel olarak sinir sisteminin gelişimini de desteklediğinden, gebe ve emziren annelere özellikle yararlıdır.
• Önemli kanser ilacı köpek balığı kıkırdağıdır. Köpekbalığındaki sgualene adlı madde sızma zeytinyağında bol miktarda bulunur Günde 100 cl . zeytinyağı tüketimiyle köpekbalığı kıkırdağından alınacak kadar sgualene alınır. Zeytinyağı kanser riskini % 50′ye yakın azaltmaktadır.
• Zeytinyağı hücreleri korur. Zeytinyağının içinde bulunan Oleiprine adlı madde sayesinde kansere karşı hücreleri korur. Cilt ve sac kalitesini arttirir.
• Yaşlanmanın, hem genel olarak doku ve organlar, hemde beyin fonksiyonları üzerinde ki etkilerini geciktirmektedir
• Gastrit ve ülsere karşı koruma sağlar. Mide asitini azaltir. Hazmı en kolay oldugundan besinlerin bağırsaklar tarafından çok daha iyi emilmesini sağlayarak bağırsakların çalışmasını düzenler. • • Bağırsaklardan yiyecek geçişini kolaylaştırmak suretiyle kabizliga engel olur.
• Safra kesesinin safra taşı oluşum riskini azaltır, hazmı kolaylaştırır. Dalakta taş oluşumunu önler. Sarılığa ve karaciğer sancılarına iyi gelir..
• Merhem olarak da kullanılan zeytinyağı; tahrişin neden olduğu acı ile yanmayı giderici ve yumuşatıcı özellikte ve dokularin yaralanmalarinda enfeksiyonlara karsi faydalidir.
• Sabah kahvaltıdan önce 1 veya 2 çorba kaşığı zeytinyağı biraz suyla karistirilip icilirse basit kronik kabızlığa iyi gelir. Basur şikayetlerini giderir.
• Ağrı, romatizma, burkulma ve adale incelmelerinde; zeytinyağı sürülür.

İLK AŞK İLK HASAT ÜRETİM VİDEOSU 2018 SEZONU


Çok İyi (0)
% 0
İyi (0)
% 0
İdare Eder (0)
% 0
Kötü (0)
% 0
Çok Kötü (0)
% 0

0,0 Puan

0 kişi puan verdi


Bu ürüne daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

Yorum ve Puan verebilmeniz için GİRİŞ yapmanız gerekiyor.