ACI BİBER SALÇASI
• Özenle seçilen 1. kalite biberlerin kurutulup, dövülmesiyle elde edilir. • Likopanden açısından oldukça zengindir. • Koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden hazırlandığı için uzun süre tazeliğini ve lezzetini korur. • Kokusu, rengi ve kıvamı ile tüm tariflerinize lezzet katar.
SAKLAMA KOŞULLARI • Karanlık ve serin ortamda muhafaza etmenizi tavsiye ederiz.
KIRMIZI BİBER SALÇASININ FAYDALARI
• Kırmızı biberde bulunan E ve C vitamini, kötü kolestrolü düşürür. • Acı pul biber portakaldan 3 kat daha fazla C vitamini içeriyor. • Kırmızı biberde bulunan "fenolin" adlı antioksidan madde felç riskini azaltır ve kalbe iyi gelir. • Kırmızı biberin renk maddesi "likopen" ise bağırsak, rahim ve prostat kanserinden korur. • Kırmızı biberdeki "ß-karoten", A vitamininin ön maddesi olup (Pro vitamin A) bağışıklık sistemini güçlendirir. ß-karoten, sebze ve meyvede bulunur ve vücutta A vitaminine dönüşür. • Kırmızı biberdeki, "capsaisin" ise prostat tümörlerini yok eder. • Kırmızı biberde bulunan capsantin adlı madde zona hastalığının neden olduğu ağrıları dindirmek için yapılan kremlerde kullardır.
İçindekiler: Acı kırmızı biber, tuz ( ilave tuz miktarı kuru maddede %3), Asitlik düzenleyici: Sitrik Asit (E330). Kabuk ve çekirdek içerir.
Güneş ışığından koruyunuz. Serin ve rutubetsiz yerde saklayınız. Sızıntı olan ambalajları almayınız. Tavsiye edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti no ( PN) kapak üzerindedir.
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ! Sağlık koşullarına uygun kullanım için salçanızın üzerine hava ile temasını kesecek miktarda sıvı yağ ilave edilmelidir.
Enerji ve Besin Öğeleri Energy&Nutrition Fact
100 g
%RA*
1 Porsiyon (15 g)
1 Porsiyon için %RA*
Enerji
460kj/109 kcal
5%
69 kj/16 kcal
1%
0,1 g
0%
0 g
0
18,3
7%
2,7 g
13,8 g
15%
2 g
2%
6,6 g
13%
1 g
0,8 g
0,12 g
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.